Jabatan Kastam Buka Ratusan Permohonan Terbaru Februari - Mac 2019 - Mingguan Kerja!

Breaking

Daftar E-mel Untuk Dapatkan Info Jawatan Terkini!

Join Channel Telegram @myjawatan

Friday, February 22, 2019

Jabatan Kastam Buka Ratusan Permohonan Terbaru Februari - Mac 2019




Jabatan Kastam Buka Ratusan Permohonan Terbaru Februari - Mac 2019 (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjawat Jawatan Kosong di Jabatan Kastam diRaja Malaysia.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan :
  • Jawatan :
  1. Penguasa Kastam Gred WK41
- 80 Kekosongan
- 150 Simpanan
  • Kelayakan Minima : SPM
  • Tarikh Tutup           : 3 Mac 2019
  • Status Pelantikan  : Tetap
Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :


Sila lihat pautan :
1: 150+ Jawatan Kosong Negeri Kedah
Langkah Permohonan :



  • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web SPA (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "Klik Sini" di atas.
Keperluan & Kelayakan Memohon :



Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
Kelebihan :
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)
Bagaimana Memohon :

Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “Apply Sini” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.

14 comments:

  1. Cuba aje lah. Sekiranya rezeki aku ada disini Inshaa Allah tidak kemana.
    Tak cuba tak tahu. Ya Allah perkenankanlah... Aamiin

    ReplyDelete
  2. Saya mencari peluang pekerjaan yg ditawarkan oleh pihak swasta atau kerajaan. No. Contact saya 0133478378 Rashid

    ReplyDelete
  3. Saya mencari pekerjaan yg ditawarkan oleh mane2 pihak swasta or kerajaan no saya 0193784816 umir 31 tahun

    ReplyDelete
  4. I aso need a job to do its my number:01116726702

    ReplyDelete
  5. saya bekas tentera darat memerlukan perkerjaan .0172010290

    ReplyDelete
  6. Saya perlukan kerja .. semua sektor tak ada kerja kosong ..

    ReplyDelete
  7. Saya nak kerja jadi cleaner kat rumah awak.. boleh tengok awak hari hari.

    ReplyDelete
  8. Nk try luck juga lah.kalau dah tertulis.itu rezeki.amin

    ReplyDelete