Permohonan Online Guru Tabika / Taska KEMAS Dibuka - Mingguan Kerja!

Breaking

Daftar E-mel Untuk Dapatkan Info Jawatan Terkini!

Join Channel Telegram @myjawatan

Wednesday, February 13, 2019

Permohonan Online Guru Tabika / Taska KEMAS Dibuka




Permohonan Online Guru Tabika / Taska KEMAS Dibuka (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjawat Jawatan Kosong Guru Tabika / Taska di KEMAS.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan :
  • Jawatan                 : 
  1. Guru Tabika
  2. Guru Taska
  • Gaji                        : RM1,220.00 - RM 4,121.00
  • Tarikh Tutup          : Terbuka 2019
  • Status Pelantikan : Tetap
Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

Langkah Permohonan :
  • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web ejawatan (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "Klik Sini" di bawah.
Keperluan & Kelayakan Memohon :



Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
Kelebihan :
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)
Bagaimana Memohon :



Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “Apply Sini” di bawah dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.


Apply Sini

51 comments:

  1. permohonan guru perpaduan atau guru kemas

    ReplyDelete
  2. mcmna nak apply??sbb x boleh buka la bila klik kat apply sini

    ReplyDelete
  3. klik kat mane ny.. sbb ta boley bukak pun

    ReplyDelete
  4. macam mana nak buka? klink link cannot

    ReplyDelete
  5. ingin memohin menjadi guru tabika kemas

    ReplyDelete
  6. Website ni trusted ke tak? Sy click tp still takboleh buka . kindly fix it, thankyou!

    ReplyDelete
  7. how to apply..the link cannot be open

    ReplyDelete
  8. macam mana nak apply.....xboleh bukak pun...

    ReplyDelete
  9. macam mna nak aplly. . xdpt buka..

    ReplyDelete
  10. Xdpt buka . Mcm mna nak apply ?

    ReplyDelete
  11. Salam...nk tnya mcm mane nk apply?

    ReplyDelete
  12. Macam mana nak buat pemohonan ya ?

    ReplyDelete
  13. Boleh tahu macam mana cara memohon?

    ReplyDelete
  14. macam mana nak tahu pemohonan

    ReplyDelete
  15. Kemas dah keluar kenyataan. Semua ni palsu. Kemas xde pengambilan guru.

    ReplyDelete
  16. Mcm mne ye nak mohon..nak sgt

    ReplyDelete
  17. mcm mna nk pohon ?? knpa x blh buka ??? mohon pencerahan sbb nk sgt!

    ReplyDelete
  18. APPLY LA kat website Jobsmalaysia.gov.my

    ReplyDelete
  19. apply kat website jobsmalaysia.gov.my

    ReplyDelete
  20. Macam mana nak apply....Apply untuk jawatan pembantu guru Di tabika perpaduan

    ReplyDelete
  21. Detail saya
    Nama: Hariyanti Malta
    Email: hariyantimalta@gmail.com






    Keluarga saya dan saya akan selalu berterima kasih kepada Credit Financial Group yang telah meminjamkan kami untuk memulai bisnis kami sendiri dan melunasi hutang keluarga kami, Keluarga saya telah menderita hutang jangka panjang selama bertahun-tahun yang kami cari yang akan membantu kami dengan pinjaman untuk melunasi hutang dan memulai bisnis tetapi tidak dapat menemukan apa-apa sebagai gantinya kami menderita lebih banyak kerugian dari beberapa pemberi pinjaman uang palsu, sebelumnya saya menemukan Credit Financial Group dan hari-hari saya dari kekhawatiran dan hutang berakhir, saya meminta pinjaman untuk 600 juta kemudian saya diminta untuk mengisi dalam beberapa dokumen dan pinjaman saya disetujui, dan dalam dua hari saya menerima berita dari bank bahwa saya telah menerima kredit sebesar 600 juta. keluarga saya dan saya telah hidup dalam kebebasan finansial sejak itu, semua berkat Credit Financial Group atas ketulusan dan kesetiaan mereka untuk membantu mereka dengan masalah keuangan di seluruh dunia. Semoga Tuhan terus menguatkan Anda. jika Anda menghadapi masalah keuangan atau Anda memiliki banyak hutang untuk dibayar, saya meminta Anda untuk menghubungi Credit Financial Group secara terperinci di bawah ini dan Anda akan sangat bahagia.

    Perusahaan: CREDIT FINANCIAL GROUP
    E-mail: creditfinancialgroup01@gmail.com
    BBM INVITES: {DDA46523}

    ReplyDelete