Permohonan Online Guru Tabika / Taska KEMAS Dibuka - Mingguan Kerja!

Breaking

Wednesday, February 13, 2019

Permohonan Online Guru Tabika / Taska KEMAS Dibuka




Permohonan Online Guru Tabika / Taska KEMAS Dibuka (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjawat Jawatan Kosong Guru Tabika / Taska di KEMAS.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan :
  • Jawatan                 : 
  1. Guru Tabika
  2. Guru Taska
  • Gaji                        : RM1,220.00 - RM 4,121.00
  • Tarikh Tutup          : Terbuka 2019
  • Status Pelantikan : Tetap
Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

Langkah Permohonan :
  • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web ejawatan (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "Klik Sini" di bawah.
Keperluan & Kelayakan Memohon :



Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
Kelebihan :
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)
Bagaimana Memohon :



Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “Apply Sini” di bawah dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.


Apply Sini

41 comments:

  1. permohonan guru perpaduan atau guru kemas

    ReplyDelete
  2. mcmna nak apply??sbb x boleh buka la bila klik kat apply sini

    ReplyDelete
  3. klik kat mane ny.. sbb ta boley bukak pun

    ReplyDelete
  4. macam mana nak buka? klink link cannot

    ReplyDelete
  5. ingin memohin menjadi guru tabika kemas

    ReplyDelete
  6. Website ni trusted ke tak? Sy click tp still takboleh buka . kindly fix it, thankyou!

    ReplyDelete
  7. how to apply..the link cannot be open

    ReplyDelete
  8. macam mana nak apply.....xboleh bukak pun...

    ReplyDelete
  9. macam mna nak aplly. . xdpt buka..

    ReplyDelete
  10. Xdpt buka . Mcm mna nak apply ?

    ReplyDelete
  11. Salam...nk tnya mcm mane nk apply?

    ReplyDelete
  12. Macam mana nak buat pemohonan ya ?

    ReplyDelete
  13. Boleh tahu macam mana cara memohon?

    ReplyDelete
  14. macam mana nak tahu pemohonan

    ReplyDelete
  15. Kemas dah keluar kenyataan. Semua ni palsu. Kemas xde pengambilan guru.

    ReplyDelete