Permohonan Jawatan Kosong Jabatan Imigresen Gred KP19 / KP29 / KP41 - Mingguan Kerja!

Breaking

Friday, October 26, 2018

Permohonan Jawatan Kosong Jabatan Imigresen Gred KP19 / KP29 / KP41






Lokasi : Seluruh Negara
Sektor : Kerajaan
Kelulusan Minima : PMR/SPM
Tarikh Tutup : Terbuka 2018-2019
Status Pelantikan : Kontrak / Tetap

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :



Borang Permohonan :


PEGAWAI IMIGRESEN GRED KP19 - Lelaki / Wanita
a) semak jawatan
b) cara memohon
c) halaman permohonan

PENOLONG PENGUASA IMIGRESEN GRED KP29 - Lelaki / Wanita
a) semak jawatan
b) cara memohon
c) halaman permohonan

PENGUASA IMIGRESEN GRED KP41 - Lelaki / Wanita
a) semak jawatan
b) cara memohon
c) halaman permohonan

=============

>>> Klik Sini Untuk Join Group Telegram <<<
>>> Klik Sini Untuk Join Group Telegram <<<
>>> Klik Sini Untuk Join Group Telegram <<<


=============


Langkah-Langkah Permohonan Jawatan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume anda serta pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.

2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi SPA (sila rujuk link di bawah untuk memohon)


3. Anda perlu pilih jawatan serta lokasi yang bersesuainya dengan kelulusan anda di senarai kekosongan jawatan

4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat diatas.

35 comments:

  1. Assalamulaikum,bagaimana saya hendak mendaftar ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..smua ni pembohong..spa 8 xde pun iklan jawatan kosong..

      Delete
  2. Spa susah laa nk dpt....x lepasi syarat...

    ReplyDelete
  3. Assalamulaikum, Boleh mintak alamat tak Untuk say a antr resume?

    ReplyDelete
  4. Macam mana saya nak apply yer??

    ReplyDelete
  5. Alamat untuk menghantar resume?

    ReplyDelete
  6. Assalam. Boleh saya tahu Macam mana saya nak apply ya?

    ReplyDelete
  7. Apakah email yang perlu saya menghantar resume?

    ReplyDelete
  8. 01128079143 wassap sy yee serius sy nak keja

    ReplyDelete
  9. Blh sy thu,email untuk hantar resume��

    ReplyDelete
  10. My no 0103639945 for ws/for call 01139393600

    ReplyDelete
  11. jawatan Ketua Pengarah Imigresen ada kosong tak?

    ReplyDelete
  12. macam mana cara apply ni?

    Kom,Terima kasih

    ReplyDelete
  13. Mcm mana saya nak apply yea....sye betul2 berminat..nie no wssp sye 0104258190...

    ReplyDelete
  14. How to apply this job?please replay me thank you

    ReplyDelete
  15. salaam saya jg berminat,tolong la saya tn,pn yg budiman..

    ReplyDelete
  16. Kena isi resume kat spa...dlm ni iklan je...

    ReplyDelete
  17. aslm.. maaf borang permohonan online sngt mengecewakan untuk anak muda lain di luar sana

    ReplyDelete
  18. Mcm mna mau apply ni..serious minat ni

    ReplyDelete
  19. hi, mcmna nak apply ni..asyik iklan lain je yg terpapar..

    ReplyDelete